2017 őszi divat

Már nagyon vártam a 2017 őszi divatot, habár jobb volt vízpart mellett fagyit enni, de most, hogy elkezdődött a szeptember, minden vissza rázódott a hétköznapi kerékvágásba, iskola, munkahely, és koncentrálhatok az új évszak ruha gyűjteményeire!

Türelmetlenkedés véget ért, a 2017-es évi divat trend itt van.

A kis összefoglalómban anyag, szín és ruhákra fogok összpontosítani. Későbbiekben pedig a kiegészítőkről tartok bemutatót.

Let’s go!

 

BÁRSONY

Az anyagokkal kezdve, sok újdonság nincsen. A bársony az, ami lassan de biztosan érkezik, és biztos vagyok benne, hogy a bársony hangsúlyosabb lesz tél fele haladva. Már most, ebben a pillanatban nagyon szép darabokat látok a boltokban: blézerek, ruhák, nadrágok. Nagyon csodás darabok. Meg is bolondultam értük!

stradivarius felso
stradivarius felso
http://magyar.keskifait.com/wp-content/uploads/2017/10/Bershka-kombinalt-felso-8995-Ft.jpg
Bershka kombinalt felso

FARMER, DENIM

Màr két, három, négy szezon óta tart a farmer őrület. Nem is szándékozik elhagyni a trendi pályát. Látok miniszoknyát, nadragruhat, kabátot, destrock stílust, patchwork stílust, oldalán összefűzőt stílust és oldalsávosat.  Formák és stilusok, amik eltérnek a hétköznapoktól. Egyszerűen a farmer mindenhol jelen van!

Bershka oldalsavos farmer
Bershka oldalsavos farmer

 

VYNIL

Már egy ideje jelen vannak a vynil anyagú ruhák. Úgy gondolom, hogy a lakk eddig is, de diszkréten jelen volt. Bátorság kellet hozza, nem láttam mindenhol lakk ruhát. Ősz kezdetével sokkal jobban előtérbe van helyezve. Természetesen nem hiszem; hogy látni fogunk vynil ruha sorokat a boltokban, mivel ez egy elég különleges ruhadarab. Nagyon kiemeli a testreszt, ahol hordjuk. Nem mindenki meri felvenni, de őszintén szólva nagyon szép darabokat lehet látni, mint például nadrágok, de legfőképpen a vynil szoknyák, és kabátok. Merjük vagy nem merjük, szeretjük vagy nem szeretjük, de a vynil egy erőteljesen jelen levő divat 2017 őszen.

Mango vynil miniszoknya
Mango vynil miniszoknya

SZIN

Színek tekintetében, nincsen nagy újdonság. Tipikus őszi színek vannak jelen: bordó, khaki, mustár, camel. Az alapszínek: fehér, szürke, fekete. Ezek a színek nem fognak szerintem eltűnni. Van néhány metál szín: szürke és arany. A szín, ami még erőteljesen jelen van az a piros. Piros szint sokat látok vagy ruhadarab, vagy kiegészítő formájában. A kék szín is, ami látható volt DIOR bemutatón is. Bár mondjuk a boltokban is sokat lehet látni, mivel a kék jelen van a farmerek színében is. A sárga szín az, amit overál, együttes formájában sokat látok.

Elég nagy színskálát engedhetek meg magamnak a 2017 őszi időszakban, ha divat szerint szeretnék öltözködni.

 

Minták

A minták tekintetében nincsen sok újdonság. Jelen van a leopárd, virágmintás, csikós, es lehet egy kis nomád azték mintát is látni. Az ez évi nagy tendencia a kocka. Ruhasorokat látok kockás mintákkal a ruhaboltokban. A kockák közt ki kell hangsúlyoznom az angol kockát: szürke alap, fekete csíkok, néha piros csíkot is lehet benne látni. Ezekután minden márkának megvan a saját kocka stílusa. Kisebb vagy nagyobb kockák. Viszont jegyezzetek fel, mert egészen biztos vagyok benne, hogy ez évi minta stílus a kockás! Mindenhol megtalálható, a luxus márkáktól az elfogadható árakig. Túladagolást fogtok kapni, úgy érzem!

viragmintas szoknya
viragmintas szoknya
Stradivarius kockas ing
Stradivarius kockas ing
Stradivarius denim kabat
Stradivarius denim kabat

RUHÁK

Most térjünk a ruha témákra. Ruha típusokra csoportosítottam, hogy egyszerűbb, érthetőbb és logikusabb legyen.

Felső divat

Pólók felirattal, szlogennel, mint például: FEMME, FEMINISTE, MOOD a menő divat. Nem lehet őket elkerülni. Minden boltban megtaláljuk. Ha ez a stílus tetszik nektek, akkor nem lesz nehéz dolgotok megkeresni őket. Mindegy, hogy milyen üzenet van a pólóra írva. Nagy betűkkel, feketén és, vagy pirossal írva azok, amik előtérbe vannak helyezve. Ez őszen nagyon bejönnek nekem ezek a póló stílusok.

Bershka noi polo
Bershka noi polo

Egy másik stílus felsőkben a kicsit METÁL vagy METÁL befolyásoltsága alatt levő felsők. Vagy ROCK zene együttes neve van a pólóra írva, vagy maga a póló stílusa METÁL, ROCK hatású.

Szintén divat a márka nevek nagy felirattal. Adidas, Nike, Kappa, FILA, LEVIS. A luxus márkáknál is természetesen szinten megtalálható ez a divat, mint például: Lacoste, Balenciaga, Ellesse, Gucci. Ha megengedhetitek magatoknak, akkor biztosan sok irigyetek lesz, az tuti. 😀

Ing

Ha már a felsőknél vagyunk; ide sorolhatjuk be a túlméretezett ingeket, fodrokkal a kar résznél, vagy a deréknál összekötött stílus is ide tartozik, amit imádok. Nagyon szép darabok, erre a télre is. Hogyha tetszenek nektek is ezek az ingek, akkor itt az idő hogy ellátogassatok a boltokba.

 

Ruha

Most térjünk a ruhákra. Én megítélésem szerint a ruha stílus, ami most jelen van divatban az a deréknál összekötött ruhák. Nagyon jó alakot csinál. Szerintem mindenkinek jól áll, dögös. Ha kétségetek van ezzel a ruhával kapcsolatban, akkor szerintem próbáljatok fel, mert nagyon nőies formát ad. A derekat karcsúsítja, a mellet és a csípőt pedig kiemeli. Tökéletes, ez kell nekünk nőknek.

zara ruha
zara ruha

Másik nagy divat a nadrág ruha. Nagy rajongojuk vagyok. Mindenfajta formában, bőszárú, mintás, színes (pl: piros, sárga), kertész nadrágok, kertész ruhák. Minden fajta egyberuha. Imádom egyszerűen mert nagyon praktikus télen, és nem kell külön külön gondolkodni, hogy mit vegyek fel, hanem csak beleugrok az overálba, plusz felveszek külön meg egy cipőt és már fel is öltöztem. Indulhat a nap, vagy az éjszaka. Csinos, elegáns, divatos, öltöztethetjük övvel, szóval egyszerűen lenyűgöző. Nem bánjatok meg, ha vesztek egyet. Az én gardróbom tele lesz overálokkal ezen a télen. Gyönyörűek!

 

Együttes

Nyáron láttam már, nem sokat, de most egyre több együttessel sétálnak az utcákon. Klasszikus, working girl stílus. Minden formában elérhető, nadrág kosztüm, ruha kosztüm. Chanel karika díszítéssel is. Kockás minta ez év nagy divatja az együttes terén. Nyugodtan megtörhetjük az együttest sportos darabokkal.

mango kosztum nadrag
mango kosztum nadrag

Ha ugyanolyan színű felsőt és alsót veszünk fel, az is szinten divatos.

Az együttes láz vonatkozik a sport ruházattokra is, tréning alsó és felső is extra divatos.

(Visited 561 times, 1 visits today)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük